Tilaa meidät

Sopiiko yhtye tilaisuuteenne?

Polirytmi koostuu pitkään musiikin parissa toimineista moniottelijoista. Olemme kokeneita soittamaan eri tilaisuuksissa ja kokoonpanoissa – niin intiimistä pianoduosta koko salin valloittavaan bilebändiin puhaltajineen. Mikäli toivotte hyvää musiikkia ja ammattitaidolla tilaisuutenne toiveiden mukaisen musiikkiosuuden toteuttajia on Polirytmi varma valinta.

Entäs tyyli?

Kun annatte Polirytmille vapaat kädet tyylilajin suhteen, soitamme tyylitajuista jazzia ja groovaavaa bilemusiikkia rautaisella otteella. Vaikka tyylimme nojaakin perinteiseen musiikkiin on settilistoiltamme löytynyt aina myös raikkaimpia uutuuksia. Nirsous ei kuulu paheisiimme, kerro siis rohkeasti oma tyylitoiveesi tai jopa muutama toivekappalekin.

Kuinka paljon musiikkia?

Me musiikin parissa toimijat puhumme seteistä. Yksi setti vastaa 45 minuuttia musiikkia. 45 minuuttia on todettu olevan hyvä mitta niin kuulijan kuin soittajankin näkökulmasta.

Tässä muutama tyypillinen settikokonaisuus:

1 x 45 min:

  • Bilekeikat, hääkeikat, pikkujoulut, taustajazzia ruokailun yhteyteen, seminaarien tauoilla jne.

2 x 45 min:

  • Hääkeikat, bile- ja taustamusiikki jne

Tilaisuuksia on kuitenkin monenlaisia; joskus musiikkia tarvitaan vain 15 min verran, joskus 75 min yhtäsoittoa on sopivin. Tämä ei ole meille ongelma ja suunnittelemme mieluusti juuri teidän tilaisuuteen sopivat setin pituudet.

Mutta mistä äänentoisto?

Teidän ei tilaajana tarvitse kertoa kuin tila ja tapahtuman luonne. Me hoidamme äänentoistovalinnan sen perusteella. Meidän kauttamme on mahdollisuus toteuttaa suuretkin tapahtumat helposti.

Lähetä keikkapyyntö!

Kerro meille tilaisuuden päivämäärä ja hieman tapahtuman luonteesta sekä musiikkityylitoiveista. Tämän perusteella kerromme teille alustavan tarjouksen. Yhdistyksenä emme ole ALV-velvollisia.