Voisiko minustakin tulla Polirytmi-artisti?

Tottahan toki! Jos koet olevasi Otaniemen Dave Weckl tai Katajanokan Arttu Takalo tai olet muuten kiinnostunut soittamaan hyvää musiikkia ™ hyvässä porukassa, ota yhteyttä tai tule mukaan treeneihin!

Tie Polirytmin riveihin on kolmivaiheinen

1. Tule torstaitreeneihin, mieluiten useammin kuin kerran
  2. Soita keikka Polirytmin riveissä
  3. Hae jäsenyyttä ilmaisemalla toiveesi vapaamuotoisesti yhdistyksen hallitukselle!

Torstaitreenit pyörivät ympäri vuoden, joten myös uusia jäseniä otetaan ympäri vuoden – sikäli kun sopiva keikka tulee vastaan (ts. jos instrumenttisi on didgeridoo, joudut ehkä odottamaan hetken aikaa seuraavaa kokeellisemman jazzin keikkaa)! Jäseneksi päästyäsi jäsenmaksu on 5 € vuodessa, ja jäsenetuihin kuuluvat mm. treenikämpän varausoikeus, mahdollisuus lainata yhdistyksen kalustoa sekä tietysti jäsentapahtumat, kuten soittoleirit, soitintyöpajat ja muu enemmän tai vähemmän jazzpitoinen hauskanpito.