Musiikkia, Ihanaa, Räjähtää! (2009)

Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunta TKY julkaisi Aalto-henkisen Mahtavaa, Ihanaa, Räjähtää -tempauksen yhteydessä kokoelmalevyn, jolle koottiin musiikkia aaltolaisilta kulttuuriyhdistyksiltä. Polirytmi osallistui projektiin purkittamalla pari Teekkarikylän soluissa syntynyttä sävellystä.

Levyä löytyy vielä jonkin verran Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan keskustoimistolta, ja sen tuotot lahjoitetaan kokonaisuudessaan WWF:n Operaatio Merenneito -suurkampanjaan Itämeren pelastamiseksi.

Esimerkki levyltä:

Fennoscandian Funkfest – Joonas Jaatinen

Tupsahdus (2002)

Espoon kaupungin ja edesmenneen Teknillisen korkeakoulun läheiset suhteet näkyivät 2000-luvulla mm. joka keväisen Tupsahdus -konsertin muodossa. Tässä kaupungin ja yliopiston työntekijöille tarkoitetussa tapahtumassa esiintyivät nimensä mukaisesta kaikenkarvaiset (musikaalisen) tupsukansan edustajat, muiden mukana Polirytmi. Tupsahdus sisältää kuuden eri yhdistyksen levytyksiä, ja Polirytmiltä joukossa on kaksi Out of Blues -levyä varten nauhoitettua kappaletta: Maj ja Tumbamood. Levyä ei yhdistyksen tietojen mukaan saa enää mistään, mutta sitä voi toki yrittää kysellä ylioppilaskunnan keskustoimistolta.

Out Of Blues (2001)

Polirytmin ensimmäinen CD “Out of Blues” julkaistiin vuoden 2001 alussa. Levyllä soittaa Polirytmin nykyisen setäsektion, “U-Benzin” jäseniä ja keskimmäisen taiteilijasukupolven kasvatteja. Levyä voi tiedustella yhdistyksen hallitukselta.

Sisältö (suluissa tekijä)
You Are My Groove (Ville Kotovirta)
Frozen Stream (Markku Reinikainen)
About to Step Out (Perttu Raivio)
Out of Blues (Kristian Sahlstedt)
Take it Easy (Markku Reinikainen)
Moving (Ville Kotovirta)
Gummijammi (Markku Reinikainen)
Tumbamood (Ville Kotovirta)
Maj (Ville Kotovirta)
Friday Afternoon at Work (Ville Kotovirta)

Polifoniaa (1999)

Teknillisen korkeakoulun 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi julkaistu äänite oli Otaniemen orkestereiden ja kuorojen ensimmäinen ensiesiintyminen. Polirytmiltä mukana olivat sittemmin Out of Bluesillakin kuullut nimikappale Out of Blues ja Frozen Stream. Levyä ei yhdistyksen tietojen mukaan saa enää mistään.